Τετάρτη 2 Μαΐου 2001

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 7



Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                Ορεστιάδα 2 - 5 - 2001
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                                     
Τηλ. 0552-24361
e-mail : belmeebr@otenet.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  Νο   7  ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ
Θέματα :
1.      Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 9 Μαΐου
2.      Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ, Τετάρτη  16 Μαΐου
3.      Εκδρομή στην Σμύρνη








  1. Οι εργαζόμενοι όλης της Ελλάδας έδωσαν την απάντηση στις προτάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό με την μεγαλειώδη απεργία στις  27 Απριλίου. Το ποσοστό στη Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου ξεπέρασε το 86%. Η κυβέρνηση πανικόβλητη από τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις αφού πρώτα βάπτισε τις προτάσεις ως δέσμη ιδεών, τις απέσυρε τελικά για να προτείνει διάλογο από μηδενική βάση. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ εξήγγειλαν Πανελλαδική Απεργία στις  17 Μαΐου, ως μέσο πίεσης στην κυβέρνηση για αποδοχή των προτάσεων τους στο συνταξιοδοτικό (όχι στη μείωση των συντάξεων, όχι στην αύξηση των ορίων ηλικίας, επιστροφή των κλεμμένων στα ασφαλιστικά ταμεία, εξεύρεση πόρων κ.λ.π.). Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με εισήγησή του προτείνει 48ωρη απεργία. Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου αποφάσισε την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη  9  Μαΐου στις 7μ.μ στο 1ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας με θέματα : ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό, οικονομικό.
    ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
  2. Την Τετάρτη 16 Μαΐου θα γίνει Τακτική Συνέλευση στις 9π.μ στο 2ο Λύκειο Ορεστιάδας για την κριτική των πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και την ανάδειξη αντιπροσώπων της Ένωσης μας για το 10ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Κατάθεση ψηφοδελτίων για τους υποψήφιους αντιπροσώπους μέχρι Σάββατο 12 Μάιου και ώρα 7μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ.
  3. Το Δ.Σ. διοργανώνει εκδρομή για Έφεσο - Σμύρνη την Δευτέρα 4 Ιουνίου. Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν σχετικά ή να δηλώσουν συμμετοχή , μπορούν να απευθυνθούν στον Αυγουστή Κωνσταντά 2ο Λύκειο Ορεστιάδας τηλ. 29408


                                               Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



           Σκαλτσάς Γιώργος                                                                 Δερμεντζοπούλου Έλση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.