Πέμπτη 16 Μαΐου 2002

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 9



Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                Ορεστιάδα 16 - 5 - 2002
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                                          
Τηλ. & fax: 0552-24361
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  Νο 9  


  1. To ΥΠΕΠΘ και πάλι αιφνιδιάζει την εκπαιδευτική κοινότητα ανακοινώνοντας τη νέα ρύθμιση για θέματα μονίμων διορισμών λίγες μέρες πριν τις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις. Σας στέλνουμε τη σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ.
  2. Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε να κηρύξει την 17η Μάη, ημέρα των εργασιακών δικαιωμάτων των αναπληρωτών και ημέρα διεκδίκησης των 8.000 διορισμών στην εκπαίδευση.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποβολή αιτημάτων υπέρ των αναπληρωτών στο ΥΠΕΠΘ, την Παρασκευή 17 Μάη 2002 με ταυτόχρονη κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας, τις τρεις τελευταίες ώρες.
Το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στο Δημόσιο, στις 29 Μαίου, ημέρα Τετάρτη. Στόχος της κινητοποίησης αυτής είναι η «αποφασιστική προάσπιση, διεύρυνση και κατοχύρωση των δίκαιων αιτημάτων μας, για το ύψος και την εξέλιξη των συντάξεων, για το ύψος και την εξέλιξη των αμοιβών των εργαζομένων στο Δημόσιο.»
  1. Οι πρωτοβουλίες μας για την έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης προς τους Παλαιστίνιους, είναι σε εξέλιξη.
Για το λόγο αυτό με τη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων Ορεστιάδας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ορεστιάδας και το Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, τυπώσαμε κουπόνια ενίσχυσης των Παλαιστινίων, με το συμβολικό ποσό του ενός (1) Ευρώ, για ΟΛΑ τα μέλη μας και ΟΛΟΥΣ τους μαθητές μας. Τα ποσά που θα συγκεντρωθούν μπορείτε να τα καταθέσετε απευθείας στο λογαριασμό της ΟΛΜΕ : ALPHA 114-002786008364 , ή να τα δώσετε στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για να τα καταθέσουμε συγκεντρωτικά. Παρακαλούμε όλες οι ενέργειες σας να γίνουν μέχρι την 12η Ιουνίου.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      Δεμερδεσλής Γιώργος                                                              Πετρέσης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.