Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 6



Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα 25 - 01 - 2009

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας

Τηλ.FAX: 0552-24361

e-mail : belmeebr@otenet.gr
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 6




Την Πέμπτη 22 Γενάρη 2009 συνεδρίασε το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ με τα παρακάτω
θέματα :

ΘΕΜΑ 1Ο :Οργάνωση ημερίδας για την Παιδεία


Αποφασίστηκε η οργάνωση ημερίδας για την Παιδεία με θέμα << Περιεχόμενο και τύπος σχολείου-Εξεταστικό σύστημα>> στις αρχές του Απρίλη. Η ακριβής ημερομηνία και οι λεπτομέρειες της οργάνωσης θα ανακοινωθούν σε επόμενο ενημερωτικό.


ΘΕΜΑ 2Ο:Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη συναδέλφων


Αποφασίστηκε η επικοινωνία των Δ.Σ της Α΄ και Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου με τον Ιατρικό και Φαρμακευτικό σύλλογο Ν. Έβρου για να ενημερωθεί το Δ.Σ και κατ' επέκταση και οι συνάδελφοι για τα προβλήματα που θα προκύψουν μετά την πιθανολογούμενη από 1/2/2009 καταγγελία των συμβάσεων των παραπάνω φορέων με το Δημόσιο.


ΘΕΜΑ 3Ο:Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ


Προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας από την ΑΔΕΔΥ στις 28 Γενάρη 2009 για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΠΑΔ και το Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων.


ΘΕΜΑ 4Ο: Οικονομική βοήθεια στους Παλαιστίνιους της Γάζας


Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε την οικονομική ενίσχυση του δοκιμαζόμενου παλαιστινιακού λαού στη Γάζα από την καταστροφική επιδρομή του Ισραηλινού στρατού. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την παροχή βοήθειας στα θύματα των βομβαρδισμών στη Γάζα με φαρμακευτικό ή άλλο υλικό ή και για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων σχολείων.


Ο αριθμός του λογαριασμού στον οποίο θα κατατίθεται τα χρηματικά ποσά είναι: ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ 114 2786008516.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας.









ΘΕΜΑ 5Ο:Εκδρομή της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου


Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδρομής το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας με πιθανούς προορισμούς την Κων/πολη ή τα παράλια της Μ. Ασίας. Λεπτομέρειες για την εκδρομή θα υπάρχουν σε επόμενο ενημερωτικό.


ΘΕΜΑ 6Ο:Συνάντηση με τους Προϊστάμενους


Αποφασίστηκε η συνάντηση του Δ.Σ της Β' ΕΛΜΕ με τον Προϊστάμενο της Β/θμιας εκπαίδευσης Ν. Έβρου και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Β/θμιας εκπαίδευσης Ορεστιάδας για γνωριμία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που απασχολούν την εκπαίδευση και τους συναδέλφους της περιοχής μας .




ΘΕΜΑ 7Ο: Τιμητική βράβευση συναδέλφων


Αποφασίστηκε να τιμηθούν για την προσφορά τους στην εκπαίδευση οι συνάδελφοι που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη χρονιά στην χοροεσπερίδα που θα γίνει στις 6 Φλεβάρη στο κέντρο ΧΑΡΑΜΑ στο Διδ/χο


ΘΕΜΑ 8Ο: Συμμετοχή σε εκδήλωση του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ


Αποφασίστηκε η συμμετοχή της Β' ΕΛΜΕ στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ στις 28/1/2009 στο Διδ/χο με την κατάθεση υπομνήματος για τα προβλήματα της περιοχής.



Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΛΕΒΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                      ΠΕΝΤΑΦΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.