Τρίτη 19 Μαΐου 2009

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 13

Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα 28  - 04 - 2009

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας

Τηλ.FAX: 2552-24361

e-mail : belmeebr@otenet.gr

Blog: http://belmeevrou.wordpress.com


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  Νο 13

9η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΤο Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ συνεχίζει  τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας Καθηγητών. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οχτώ αιμοδοσίες με μεγάλη προσέλευση και έχουμε δώσει  πολλές  φιάλες αίματος σε συναδέλφους που το χρειάστηκαν.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει  την Τρίτη 12 Μάη στο 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας, ταυτόχρονα με τις εκλογές, από τις 10π.μ.  έως 14μ.μ .

Η δημιουργία ομάδων εθελοντών αιμοδοτών καθηγητών σε μόνιμη βάση στις τοπικές ΕΛΜΕ και ο συντονισμός των ενεργειών μας σε επίπεδο ΟΛΜΕ, έχουν ως στόχο:

α) την ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας στο πολύ σημαντικό θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και την εξασφάλιση της ενεργού συμμετοχής τους,

β) τη συμβολή των εκπαιδευτικών στις αυξημένες ανάγκες αίματος της χώρας μας, που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (π.χ. πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία, νεφροπαθείς κ.ά.) ή περιπτώσεις έκτακτων κοινωνικών αναγκών.

γ) την εξασφάλισης της δυνατότητας προσφοράς αίματος στους συναδέλφους μας ή σε συγγενικά μας πρόσωπα σε περιπτώσεις που αυτό είναι αναγκαίο.


Η εθελοντική αιμοδοσία σώζει ζωές.

Για το Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑΛΕΒΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                       ΠΕΝΤΑΦΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.