Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 13


Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                       Ορεστιάδα 25 - 3 - 2013
ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                                          
Τηλ. & fax: 25520-24361
e-mail : belmeebr@otenet.gr      
   
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Σας ενημερώνουμε συνολικά για τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. την Τετάρτη 20/3/2013, καθώς και για τις εξελίξεις που είχαμε στη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Μελισσόπουλο.

1. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη συνέδρων στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

     Αποφασίστηκε η διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για κριτική των πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και την ανάδειξη αντιπροσώπων που θα συμμετάσχουν στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, την Τρίτη στις  14 – 5 – 2013.           
     Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι η ημέρα εκείνη θα παραχωρηθεί ως συνδικαλιστική άδεια, για εκείνα  τα μέλη μας που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και θα συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση. Επίσης στις συγκεκριμένες εκλογές δεν μπορούν να ψηφίσουν όσοι εκπαιδευτικοί είναι μέλη της Ε.Λ.ΤΕ.Ε.

2. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ Ορεστιάδας, για την πρόκρισή τους στην τελική τετράδα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Λυκείων.     
     Είναι δεδομένο ότι τέτοιου είδους διακρίσεις μας κάνουν όλους υπερήφανους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών τους, τόσο στους μαθητές όσο και στον διευθυντή του σχολείου κ. Γκουτζέρη, καθώς και στον προπονητή της ομάδας κ. Βενετίδη. Συγχαρητήρια απευθύνουμε και σε όλη τη μαθητική κοινότητα, στο σύλλογο γονέων, στους εκπαιδευτικούς και στη γυμνάστρια του σχολείου κ. Τσομπανίδου Άννα.

3. Την Παρασκευή 22/3/2013 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση των Δ.Σ. των ΕΛΜΕ της περιφέρειας και των αιρετών εκπροσώπων μας στα ΠΥΣΔΕ και στο ΑΠΥΣΔΕ με τον Περιφερειάρχη κ. Μελισσόπουλο.
     Από την περιοχή μας συμμετείχαν οι: Δεμερδεσλής Γιώργος αιρετός ΑΠΥΣΔΕ, Κουσινίδης Χάρης αιρετός στο ΠΥΣΔΕ ν. Έβρου και  Γιαννάτου Κική πρόεδρος της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ.
     Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Παπαχρήστος. Η συμμετοχή ήταν μαζική και από τις 6 ΕΛΜΕ και συζητήθηκαν θέματα εφ όλης της ύλης.
Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας
          Γιαννάτου Κική                                                           Χασκής Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.