Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 23

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Την Τρίτη 25/6/2013 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. με τα εξής θέματα:

1. Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ με την Ένωση Γονέων Ορεστιάδας και εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας,
προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς για τα προβλήματα που θα υπάρξουν από τον προσεχή Σεπτέμβρη στα σχολεία και αφορούν στα κενά σε εκπαιδευτικούς, δεδομένου ότι οι διορισμοί θα είναι μηδαμινοί και οι προσλήψεις αναπληρωτών κατά 10.000 λιγότερες από τη φετινή χρονιά. Καταλήξαμε από κοινού ότι θα προβούμε στις απαιτούμενες ενέργειες από τώρα, για να δηλώσουμε στους αρμόδιους, ότι η ομαλή λειτουργία των σχολείων μας, έχει για όλους μας ζωτική σημασία και τον Σεπτέμβρη οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, θα μας βρει ενωμένους απέναντι σε κάθε υπεύθυνο.
2. Παραίτηση λόγω μετάθεσης του Γ. Γραμματέα της Β΄ ΕΛΜΕ Χασκή Βασίλη. Μετά την παραίτηση και της επόμενης σε ψήφους της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας σ. Μαγνήσαλη Φωτεινής, τη θέση της παράταξης στο Δ.Σ. καταλαμβάνει η σ. Παλαμάρκα Νατάσα σύμφωνα με το καταστατικό. Κατόπιν ψηφοφορίας τη θέση του Γ. Γραμματέα κατέχει από σήμερα ο σ. Καπαρός Αντώνης της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας.

Συνάδελφοι, να είστε σίγουροι ότι όλο το επόμενο διάστημα που καθώς φαίνεται θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις (ήδη από σήμερα γίνεται λόγος για 8.000 διαθεσιμότητες εκπαιδευτικών μέχρι τις 10 Ιουλίου), το Δ.Σ. θα είναι στις επάλξεις και μπορείτε να ενημερώνεστε για τη δράση μας και όλες τις εξελίξεις από το blog της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου http://b-elme-evrou.blogspot.gr/. Θα υπάρξει επίσης αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα θα διαδραματιστούν στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ που ξεκινάει την Κυριακή 30/6.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση! Στους συναδέλφους που φεύγουν με μετάθεση ό,τι καλύτερο στους καινούριους προορισμούς τους, στους συναδέλφους αναπληρωτές και ωρομίσθιους λέμε ότι δεν το βάζουμε κάτω ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ – ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                                                            Ο Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                                                         Καπαρός Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.