Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΤΩΡΑ ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ … Ποδηλατοδρομία αλληλεγγύης με τους εργαζόμενους-απολυμένους της ΕΡΤ, του Δήμου & των Εκπαιδευτικών

Ο οδοστρωτήρας των απολύσεων συνεχίζει να ισοπεδώνει ανθρώπους, ζωές, οικογένειες. Ένα μήνα μετά τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ και τις 2656 απολύσεις, στο ίδιο καθεστώς μπήκαν χιλιάδες ακόμη, από τους Δήμους και την Εκπαίδευση.Μόνο στην περιοχή Ορεστιάδας, από τη μια στιγμή στην άλλη, ακόμη 60 οικογένειες βιώνουν πλέον την ανεργία. Αύριο πόσοι ακόμη παίρνουν σειρά;


Αυτή η αλυσίδα πρέπει να σπάσει, αυτό τον αγώνα πρέπει να τον κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Οι εργαζόμενοι-απολυμένοι της ΕΡΤ, του δήμου και οι εκπαιδευτικοί συντονίζονται και προχωρούν σε κοινές δράσεις και καλούν κάθε πολίτη να συμμετέχει σε αυτές. 

Την Παρασκευή το βράδυ, στις 8 μ.μ., από τη Γεφυροπλάστιγγα της Νέας Ορεστιάδας θα ξεκινήσει ποδηλατοδρομία «απολυμένων» και αλληλέγγυων, που θα διέλθει από τις κεντρικές οδούς της πόλης και θα καταλήξει στο προαύλιο της Ε. ΡΑ (Ευριπίδου 35).
Στο χώρο θα διεξαχθεί ανοιχτή συζήτηση και θα ακολουθήσει συναυλία. 

Επίσης, στο εξής, στο προαύλιο της Ε. ΡΑ, οι εργαζόμενοι-απολυμένοι του δήμου και οι εκπαιδευτικοί θα έχουν δικά τους stand (“τραπεζάκια”) προκειμένου καθημερινά, τις απογευματινές και βραδινές ώρες, μαζί με τους εργαζόμενους-απολυμένους της ΕΡΤ να δημιουργήσουν μία «κοινότητα», με μία φωνή και έναν κοινό στόχο: Να σταματήσει η άδικη εξόντωση των χιλιάδων εργαζομένων που ήδη απολύθηκαν και πολλών χιλιάδων ακόμη που σχεδιάζεται να απολυθούν πολύ σύντομα.

Σε αυτόν τον αγώνα, η παρουσία του καθενός είναι περισσότερο από αναγκαία…Σας περιμένουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.