Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΗ Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου καταδικάζει κάθε προσπάθεια ποινικοποίησης των αγώνων, με στόχο τη φίμωση και την τρομοκράτηση των εργαζομένων. Την ώρα που το δημόσιο σχολείο διαλύεται και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών καταπατούνται, ο συνεχής αγώνας μας για την υπεράσπιση της ίδιας μας της ζωής, αλλά και του δικαιώματος στη μόρφωση όλων των μαθητών μας, είναι επιβεβλημένος.
 
Είναι φανερό ότι στα πρόσωπα των τεσσάρων συναδέλφων μας στη Σάμο, επιχειρείται να ποινικοποιηθεί η πάλη του σωματείου, που συμμετείχε και υπερασπίστηκε μαζικά και μαχητικά τον απεργιακό μας αγώνα μέχρι τέλους. Η επιχείρηση αυτή στρέφεται αντικειμενικά ενάντια σε όλα τα σωματεία, τον λαό και τη νεολαία που επιθυμούν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους και να διεκδικήσουν, κόντρα στην πολιτική του συστήματος που προωθεί και επιβάλλει εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα.
Δεν δεχόμαστε να γίνει «νόμος» η αμορφωσιά, η εξαθλίωση και η ανεργία!
Απαιτούμε να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε προσπάθεια ποινικοποίης των αγώνων και οι διώξεις των αγωνιστών συναδέλφων της ΕΛΜΕ ΣΑΜΟΥ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους!

Για το Δ.Σ.

              Η Πρόεδρος                                           Ο Γ. Γραμματέας

           Γιαννάτου Κική                                         Κωτούλας Τάσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.