Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΕΣ Γ.Σ.: ΤΕΤΑΡΤΗ 24/2/2016 στο ΕΠΑ.Λ Διδυμοτείχου στις 5μ.μ - ΠΕΜΠΤΗ 25/2/2016 στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας στις 5μ.μ


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  5
ΕΚΤΑΚΤΕΣ Γ.Σ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 24/2/2016 στο ΕΠΑ.Λ Διδυμοτείχου στις 5μ.μ
ΠΕΜΠΤΗ 25/2/2016 στο εργατικό κέντρο Ορεστιάδας στις 5μ.μ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ. των προέδρων των ΕΛΜΕ στις 30/1 (υπέρ 43 ΕΛΜΕ - 61,9% σε ψήφους) η ΟΛΜΕ προκήρυξε νέες Γ.Σ. των ΕΛΜΕ και Γ.Σ. Προέδρων στις 27/2 στην Αθήνα.
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες:
  • Το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία ψήφισής του.
  • Ο υπουργός Παιδείας, όπως και οι προκάτοχοί του, στοχοποιεί τους εκπαιδευτικούς για τα προβλήματα που έχουν συσσωρεύσει οι μνημονιακές πολιτικές στην εκπαίδευση (εγκύκλιος για «αστοχίες και τις στρεβλώσεις στη διαχείριση του εκπαιδευτικού προσωπικού», και απαιτεί από Διευθυντές και Σχολικούς Συμβούλους «να αναμορφώσουν τα Εβδομαδιαία Ωρολόγια Προγράμματα Διδασκαλίας των σχολικών μονάδων παιδαγωγικής ευθύνης ….., έτσι ώστε να αξιοποιηθούν οι πλεονάζουσες διδακτικές ώρες για την κάλυψη υφιστάμενων κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό»)
  • Οι υποσχέσεις του υπουργού Παιδείας,  όπως και των προκατόχων του, για μόνιμους διορισμούς αποδεικνύονται κενό γράμμα, ενώ παράλληλα ανατρέπονται τα δεδομένα για τις προσλήψεις αναπληρωτών την επόμενη σχολική χρονιά.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ σας καλεί στις Γενικές Συνελεύσεις, όπου θα γίνει ενημέρωση από το μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, Κική Γιαννάτου (συνάντηση ΟΛΜΕ-ΔΟΕ με υπουργό, υπόμνημα ΟΛΜΕ για αναπληρωτές, νέες εξελίξεις στις προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών), για να συναποφασίσουμε τις κατευθύνσεις που πρέπει να έχει το εκπαιδευτικό κίνημα.
Αγωνιζόμαστε για να ανατραπούν ΟΛΕΣ οι αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.