Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση για συμμετοχή σε επιμόρφωση


Συνάδελφοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Σχολικός Σύμβουλος Ζαφειριάδης Κυριάκος ως Υποδιευθυντής του ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τη Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου διοργανώνουν επιμορφωτική δραστηριότητα στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας τη Δευτέρα, 04/04/2016, 17.30΄-20.30΄.           
Εισηγήτρια η κ. Μάρκου Πανδώρα, εκπαιδευτικός ΠΕ02 του ΓΕΛ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.
Το θέμα της επιμορφωτικής δραστηριότητας είναι:
  • 1η ώρα: Βασικές αρχές – Στόχοι Διδασκαλίας. Ανάπτυξη σχεδίων μαθημάτων (Σενάριο Διδασκαλίας) –Διανομή φύλλων εργασίας-Χωρισμός καθηγητών σε ομάδες εργασίας.
  • 2η ώρα: Βιωματική συμμετοχή των καθηγητών στη δειγματική διδασκαλία με τίτλο: «Η δημιουργική αξιοποίηση της τέχνης σε συνδυασμό με ποικίλα κειμενικά είδη στην προσέγγιση γεγονότων της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας.
  • 3η  ώρα: Παρουσίαση αποτελεσμάτων των ομάδων εργασίας –Αξιολόγηση.
Καλούνται οι Φιλόλογοι των Γυμνασίων, των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου, καθώς και εκπαιδευτικοί, οι οποίοι διδάσκουν το μάθημα της Ιστορίας, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη, 31/3/2016, στις 14.00΄ αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα (pek@axd.forthnet.gr), στο οποίο θα αναγράφουν και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, ώστε να τους αποσταλούν οι τόμοι της Μείζονος Επιμόρφωσης.

Σχολ. Σύμβουλος Φιλολόγων
Δρ. Ζαφειριάδης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.