Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.


ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας.
ð Η ημέρα εκείνη είναι συνδικαλιστική αργία ΜΟΝΟ για όσους συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 10.00πμ – 1μμ. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί 1μμ-6μμ και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
ð Κατάθεση ψηφοδελτίων έως την Τρίτη 6/12 στις 6.30μμ ηλεκτρονικά στο e-mail της Β΄ ΕΛΜΕ (b.elme.evrou@gmail.com) ή στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας την παραπάνω ώρα. Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στα σχολεία την Τετάρτη 7/12.
ð Η φετινή συνδρομή είναι 20 €, ποσό το οποίο μπορεί να πληρωθεί άμεσα την ημέρα των εκλογών ή με μηνιαία κράτηση 2 ευρώ για 10 μήνες, μέσω μισθοδοσίας (με αίτηση που θα συμπληρωθεί την ημέρα των εκλογών).
ð Οι αναπληρωτές θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό των 10€ (όσο είναι και η συνδρομή στην ΟΛΜΕ).
ð Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ που ήδη πληρώνουν μέσω της μισθοδοσίας τους στην ΕΛΜΕ της περιοχής τους, θα ψηφίσουν κανονικά και δε θα καταβάλουν συνδρομή. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταβάλουν εφάπαξ όλο το ποσό.
ð Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ


Για το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.