Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕΟρεστιάδα 26-4–2017
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 4
Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι:
Στα Συνέδρια της ΟΛΜΕ που διενεργούνται κάθε δύο χρόνια, συζητούνται -αποφασίζονται τα αιτήματα του κλάδου και διαμορφώνεται το πολιτικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης της ομοσπονδίας. Οι αποφάσεις των συνεδρίων είναι δεσμευτικές για όλο τον κλάδο και ανατρέπονται μόνο με άλλο συνέδριο. Από τους συνέδρους εκλέγεται και το νέο ΔΣ της ΟΛΜΕ.

ü   Υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, θα διεξαχθούν την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στο 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας. Για την ημέρα εκείνη έχει δοθεί  άδεια από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Έβρου, για όσους εκπαιδευτικούς συμμετάσχουν στις διαδικασίες από τις 11π.μ. και μετά.
ü   Όσοι συνάδελφοι ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ, δε θα καταβάλουν επιπλέον συνδρομή.
ü   Την ημέρα των εκλογών 9πμ-1μμ θα υπάρχει στο σχολείο κινητή μονάδα αιμοδοσίας στο 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συνεισφέρουν  στην τράπεζα αίματος της Β΄ ΕΛΜΕ.
ü   11.30πμ–1μμ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και
1μμ- 6μμ θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.
ü   Σε αυτές τις εκλογές ωρομίσθιοι, αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
ü   Απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα.
ü   Βάζουμε μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης.

Τελευταία ημέρα κατάθεσης ψηφοδελτίων: Τετάρτη
3 Μαΐου 2017και ώρα 5μ.μ. στο email της Β΄ ΕΛΜΕ: b.elme.evrou@gmail.com

Συνάδελφοι, από τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, εξαρτάται η δύναμη της Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ σε οποιαδήποτε πανελλαδική ψηφοφορία Γ.Σ. για τα επόμενα 2 χρόνια. Ως εκ τούτου η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη!!!
Οι εξελίξεις στον εκπαιδευτικό χώρο είναι πολλές, τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται, όλο αυτό τα διάστημα έρχονται νομοσχέδια που αφορούν στον κλάδο και χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα ένα ισχυρό σωματείο που να μπορεί να μας εκπροσωπεί και να διεκδικεί όλα όσα μας αναλογούν. Είναι στο χέρι μας να έχουμε μια δυνατή ομοσπονδία.
Σας καλούμε να δώσουμε ΟΛΟΙ δυναμικά το παρόν!Για το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.