Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 5. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΧΡΗΣΤΟΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 5
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι:

1.                Την Πέμπτη 04 Μαΐου 2017 και ώρα 19.00
η Β΄  ΕΛΜΕ Έβρου θα πραγματοποιήσει στη Ν.Ορεστιάδα
( αμφιθέατρο « Ζαφείρης Άμπας » του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δ.Π.Θ .)
εκδήλωση με τίτλο:

«Οι κυρίαρχοι σχεδιασμοί για την Ελληνική Εκπαίδευση.
Eπιχειρούν να αλλάξουν το DNA της Εκπαίδευσης»

Κεντρικός ομιλητής: O συνάδελφος εκπ/κός Χρήστος Κάτσικας, ο οποίος είναι συγγραφέας βιβλίων, ο ιδρυτής του εκπαιδευτικού site alfavita, συντάκτης του περιοδικού "Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης" και της "Εφημερίδας των Συντακτών" και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Καλλιθέας - Νέας Σμύρνης - Μοσχάτου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος ΕΛΜΕ, Γ.Γ του Κέντρου Μελέτης και Τεκμηρίωσης της ΟΛΜΕ, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων και εκπαιδευτικός συντάκτης της εφημερίδας "Τα Νέα".

Θα ακολουθήσει συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη του συναδέλφου Καραμπάτσα Βασίλη, ο οποίος εργάστηκε κατά το παρελθόν στην περιοχή μας και είχε διατελέσει Αντιπρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ.

2.                Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Διδακτική και Επικοινωνία στην Περιβαλλοντική Επιστήμη» που διεξήχθη την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Σίδερης» του Δ.Π.Θ. με συνδιοργάνωση της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου και του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Την ημερίδα παρακολούθησαν όλοι οι συνάδελφοι εκπ/κοί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους.

Για το Δ.Σ
Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΚΙΚΗ

Η Γ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.