Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ!


Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                  Ορεστιάδα  25 - 11 - 2018


ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ            Αρ. Πρωτ.: 55






ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ


Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ στηρίζει
τα αιτήματα των συναδέλφων που ήταν σε διαθεσιμότητα από το 2013 – 2015 και δεν έχουν ικανοποιηθεί μέχρι σήμερα. Αντίστοιχο ψήφισμα είχαμε καταθέσει και στην τελευταία Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ στην Αθήνα τον Οκτώβριο.


Διεκδικούμε την επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν κατά την περίοδο της διαθεσιμότητας και του υπολογισμού του αντίστοιχου ποσού στις συντάξιμες αποδοχές των συναδέλφων που βίωσαν το καθεστώς της διαθεσιμότητας.


Απαιτούμε  να γίνει το αίτημα αποδεκτό από την κυβέρνηση και να νομοθετηθεί η επιστροφή των χρημάτων σε όλους τους συναδέλφους, ώστε να λήξει η δια βίου ποινή την οποία εκτίουν ακόμη.


Το ΔΣ της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ στηρίζει τις παραστάσεις διαμαρτυρίας την Παρασκευή 30/11/2018  στο Υπουργείο Οικονομίας στην Πλατ. Συντάγματος (10π.μ) και στο Υπουργείο Παιδείας (14.00).


Η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 30/11, 08.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. για τον πρωινό κύκλο, 14.00 – 17.00 για τον απογευματινό κύκλο και τις 3 πρώτες ώρες για τα εσπερινά σχολεία για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις παραστάσεις διαμαρτυρίας Για τη διευκόλυνση συμμετοχής, το ΔΣ της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ αποφάσισε συμπληρωματικές 3ωρες στάσης εργασίας για την Παρασκευή 30/11, 11.00 π.μ. –14.00 και τις 3 τελευταίες ώρες για τα εσπερινά σχολεία.


Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε επίσης την κάλυψη της μετακίνησης με πούλμαν των εκπαιδευτικών που ήταν σε διαθεσιμότητα και επιθυμούν να μετακινηθούν κατόπιν συνεννόησης με το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ. Για το λόγο αυτό καλούμε τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου.


Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος                                                                                       Η Γ. Γραμματέας


Γιαννάτου Κική                                                                                 Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.