Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΓΕΝΑΡΗ!

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Την Παρασκευή 11/01 ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!Το προσοντολόγιο ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών ΤΩΡΑ
για την κάλυψη όλων των πραγματικών αναγκών της εκπαίδευσης!Συναδέλφισσα-Συνάδελφε

Ήρθε η ώρα να δώσουμε τη μεγάλη μάχη και να υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις το αναφαίρετο δικαίωμά μας στη μόνιμη εργασία. Ήρθε η ώρα να διαμηνύσουμε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ κλπ, που διαφωνούν μεταξύ τους ως προς τη μοριοδότηση των «προσόντων» μας και για το αν θα υπάρχει ή όχι γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ, προκειμένου να προσληφθούμε ακόμη και ως αναπληρωτές, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, ότι ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ και ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ  !!!

Την Παρασκευή 11 Γενάρη ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Αναπληρωτές και μόνιμοι συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργίαΟΛΜΕ έχει προκηρύξει τρίωρες στάσεις εργασίας 11.00π.μ.-14.00μ.μ. και τις 3 πρώτες ώρες του προγράμματος για τον απογευματινό κύκλο και τα εσπερινά σχολεία. Η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου κηρύσσει συμπληρωματικά στάσεις εργασίας 08.00-11.00 π.μ. για τα σχολεία του πρωινού προγράμματος, 14.00-17.00 για το πρόγραμμα της ενισχυτικής διδασκαλίας και τις 3 τελευταίες ώρες του απογευματινού και εσπερινού κύκλου).

·         Διαδηλώνουμε ενάντια στο «προσοντολόγιο» του υπουργείου που θα οδηγήσει συναδέλφους μας αναπληρωτές σε απολύσεις και ζητούμε την απόσυρσή του!

·         Απαιτούμε μόνιμους μαζικούς διορισμούς με βάση τις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες και μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία.

Συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις:

§  Πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 13.00 στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή. Οι συνάδελφοι μπορούν να απευθυνθούν στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μας για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Πέμπτη στις 11.00 π.μ. Τα έξοδα μετακίνησης θα τα καλύψουν τα σωματεία μας.

§  Απεργιακή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στις 11.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου και πορεία στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

§  Απεργιακή συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης στις 11.00 π.μ. και πορεία διαμαρτυρίας.Με βάση το ενδεχόμενο ψήφισης του νομοσχεδίου τη Δευτέρα 14/01, ζητούμε από την ΟΛΜΕ την κήρυξη στάσης εργασίας και τη Δευτέρα 14/01. Επίσης καλούμε την ΟΛΜΕ να προχωρήσει άμεσα στη σύγκληση Γ.Σ. Προέδρων ΕΛΜΕ για την κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων!Απεργούμε γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο να ζούμε σαν σκλάβοι!Σ΄ αυτόν τον αγώνα ζωής δεν περισσεύει κανείς!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                          Γεωργουσίδου Μαρία
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.