Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!



Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                                              Ορεστιάδα 24- 03 - 2019


ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                         Αρ. πρωτ.: 19


e-mail : b.elme.evrou@gmail.com






·       Έκτακτη Γ.Σ με κεντρικό θέμα το Νέο Λύκειο




·       Ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ



Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι


·         Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ψηφίσει  το νομοσχέδιο για το Νέο Λύκειο  και το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση που θα ισχύσει για πρώτη φορά για την Γ’ Λυκείου το 2019-2020.


Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές αντιδρούν στην εφαρμογή του με δεδομένο ότι το Γενικό Λύκειο γίνεται μια εξεταστική αρένα, χάνοντας τον εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό του χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα μετατρέπεται η Γ΄ Λυκείου σε προπαρασκευαστικό έτος για την εισαγωγή των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Για το λόγο αυτό και προκειμένου να οργανώσουμε τη δράση μας και να συνταχθούμε σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο  με τους μαθητές μας και τους γονείς τους, η ΟΛΜΕ αποφάσισε τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Αθήνα.


Ως Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου καλούμε όλα μας τα μέλη την Τετάρτη 27 Μαρτίου και ώρα 5.30μ.μ. σε έκτακτη Γ.Σ. στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, για να τοποθετηθούμε για το θέμα και να συζητήσουμε την εισήγηση της Ομοσπονδίας την οποία επισυνάπτουμε.


·      Προκειμένου να προγραμματιστούν οι εκπαιδευτικές διαδικασίες στις σχολικές μονάδες, ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν σε επόμενο ενημερωτικό.


Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας


Γιαννάτου Κική                                          Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.