Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ. Διαδικασία!


Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                  Ν. Ορεστιάδα 02-05–2019
ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ         Αρ. Πρωτ.: 22
blog: http://b-elme-evrou.blogspot.gr/                                

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο 19ο συνέδριο της ΟΛΜΕ


Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι:

Στα Συνέδρια της ΟΛΜΕ που διενεργούνται κάθε δύο χρόνια, συζητούνται -αποφασίζονται τα αιτήματα του κλάδου και διαμορφώνεται το πολιτικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης της Oμοσπονδίας. Οι αποφάσεις των συνεδρίων είναι δεσμευτικές για όλο τον κλάδο και ανατρέπονται μόνο με άλλο συνέδριο. Από τους συνέδρους εκλέγεται και το νέο ΔΣ της ΟΛΜΕ.

ü   Οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου για το 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας. Για την ημέρα εκείνη έχει δοθεί άδεια από τη Διεύθυνση Δ.Ε. Έβρου για όσους εκπαιδευτικούς συμμετάσχουν στις διαδικασίες από τις 11π.μ. και μετά.
ü   Όσοι συνάδελφοι ψήφισαν στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ, δε θα καταβάλουν επιπλέον συνδρομή.
ü   Την ημέρα των εκλογών 9πμ-1μμ θα υπάρχει στο 2o ΓΕΛ Ορεστιάδας κινητή μονάδα αιμοδοσίας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συνεισφέρουν  στην τράπεζα αίματος της Β΄ ΕΛΜΕ.
ü   11.30πμ–1μμ θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και 1μμ- 6μμ θα ακολουθήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.
ü   Σε αυτές τις εκλογές ωρομίσθιοι, αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
ü   Απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα.
ü   Βάζουμε μέχρι 3 σταυρούς προτίμησης.

Τελευταία ημέρα κατάθεσης ψηφοδελτίων: Παρασκευή 10 Μαΐου 2019και ώρα 8μ.μ. στο email της Β΄ ΕΛΜΕ: b.elme.evrou@gmail.com

Συνάδελφοι, από τον αριθμό των εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, εξαρτάται η δύναμη της Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ σε οποιαδήποτε πανελλαδική ψηφοφορία Γ.Σ. για τα επόμενα 2 χρόνια. Ως εκ τούτου η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη!!!
Οι εξελίξεις στον εκπαιδευτικό χώρο είναι πολλές, τα προβλήματα συνεχίζουν να υφίστανται, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ψηφίζονται νομοσχέδια που αφορούν τον κλάδο και χρειαζόμαστε αναμφισβήτητα ένα ισχυρό σωματείο που να μπορεί να μας εκπροσωπεί και να διεκδικεί όλα όσα μας αναλογούν. Είναι στο χέρι μας να έχουμε μια δυνατή Ομοσπονδία.

Σας καλούμε να δώσουμε ΟΛΟΙ δυναμικά το παρόν!Για το Δ.Σ
Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΚΙΚΗ

Η Γ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΟΥΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.