Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Διαδικασία έκδοσης βεβαιώσεων πληρωμής συνδρομής από το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ




Συναδέλφισσες- οι



Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν άδεια εισόδου στα πρατήρια του στρατού, το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ αποφάσισε να  τηρηθεί η εξής  διαδικασία :

Κάθε ενδιαφερόμενος-η συνάδελφος-ισσα θα ζητήσει μία βεβαίωση πληρωμής συνδρομής στέλνοντας  email στην ΕΛΜΕ (b.elme.evrou@gmail.com). Γράφοντας Επώνυμο, Όνομα, Ειδικότητα (πχ ΠΕ11) και σχολείο.



Το διοικητικό συμβούλιο της Β΄ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, αφού διαπιστώσει πως είστε μέλος της, θα  αποστείλει ηλεκτρονικά στο προσωπικό σας  email την βεβαίωση .



Αφού παραλάβετε την βεβαίωση από την ΕΛΜΕ μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία κατάθεσης των απαραίτητων εγγράφων στην ΟΛΜΕ (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=12061) –στο κάτω μέρος της σελίδας-, σύμφωνα με τις οδηγίες.



Να σημειώσουμε ότι η έκδοση της κάρτας αφορά μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Όσοι-ες επιθυμούν να γίνουν μέλη της ΕΛΜΕ μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους και να πληρώσουν τη συνδρομή τους ερχόμενοι σε επαφή με τον ταμία του ΔΣ Κουσινίδη Χάρη κιν6937032925.



Για οποιαδήποτε διευκρίνιση θα απευθύνεστε στα μέλη του ΔΣ.



ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ .







Το Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.