Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που διορίζονται! Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα όσους έρχονται στον Έβρο

 


Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που διορίζονται! Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα όσους έρχονται στον Έβρο.

 Δεν ξεχνάμε ότι ο αριθμός των διορισμών είναι αποτέλεσμα των αγώνων μας. Έπρεπε να είναι πολλές χιλιάδες περισσότεροι, για να καλυφθούν ΟΛΑ τα κενά στα οποία δουλεύουν ΄μόνιμοι΄ αναπληρωτές!

Το προσοντολόγιο είναι άδικο, αντιδραστικό κι αντιεκπαιδευτικό. Διαλύει συλλογικά δικαιώματα και στη συνέχεια και ατομικά. Όλες/Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε από όποια εργασιακή θέση βρισκόμαστε, για μαζικούς μόνιμους διορισμούς/διορισμό όλων των αναπληρωτών με πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία, για 15άρια τμήματα, ενίσχυση των δομών ειδικής αγωγής, τμήματα ένταξης παράλληλες, για οργανικές θέσεις για όλες τις υπάρχουσες ειδικότητες έτσι ώστε να ενισχύεται το δημόσιο σχολείο και να βρίσκουν θέση σε αυτό όλες/όλοι οι απόφοιτοι εκπαιδευτικοί!

 Κανείς στην ανεργία/Κατάργηση της ελαστικής εργασίας! Καλώς να ορίσετε συναδέλφισσες και συνάδελφοι!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κενά που έχει ανακοινώσει η ΔΔΕ Έβρου

1η Ανακοίνωση : Πίνακας κενών - πλεονασμάτων ΓΕΝΙΚΗΣ και ΣΜΕΑΕ.

Οι πίνακες θα ελέγχονται και θα αξιολογούνται από την ΔΔΕ 'Εβρου και τις σχολικές μονάδες (μπορεί να ανακοινωθούν και άλλες υπηρεσιακές μεταβολές από το ΥΠΑΙΘ). Ο πίνακας ονομαστικά υπεράριθμων θα εκδοθεί όταν τύχει έγκρισης από το επόμενο ΠΥΣΔΕ. Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν διευκρινήσεις καλούνται να επικοινωνούν με τις σχολικές μονάδες τους.

2η ανακοίνωση (1/8/2022) : Διορθώσεις πίνακα ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Ο πίνακας ΣΜΕΑΕ παραμένει ίδιος. Ενδεικτικός πίνακας Λειτουργικών Υπεραρυθμιών (χωρίς ονόματα εκπαιδευτικών)

ΚΕΝΑ : συμβολίζονται με "-" , ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ : συμβολίζονται με "+"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.