Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2000

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 2



Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                Ορεστιάδα 22 - 11 - 2000
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                                           Αρ. Πρωτ.  39
Τηλ. 0552-24361

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  Νο 2


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
  1. Το Δ.Σ. εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, αποφάσισε να διοργανώσει γιορτή για τα παιδιά των εκπαιδευτικών της Β΄ ΕΛΜΕ. Η γιορτή απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας έως Δημοτικού και θα γίνει στο 2ο Ενιαίο Λύκειο Ορεστιάδας, ημέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ. Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για τα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους καθώς και για τους συνοδούς. Στα παιδιά θα προσφερθούν δώρα από την ΕΛΜΕ .
    Θα θέλαμε όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να μας ενημερώσουν για αριθμό παιδιών και ηλικία, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ακολουθεί υπόδειγμα αίτησης συμμετοχής, το οποίο θα θέλαμε να μας σταλεί μέσω του Γραφείου, το αργότερο μέχρι Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.
2.                            Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε  24ωρη Πανελλαδική Απεργία όπου συμμετέχει και η ΟΛΜΕ με θέματα :
- Ουσιαστικές αυξήσεις στις αποδοχές - νέο μισθολόγιο
                  - Δίκαιο φορολογικό σύστημα
                 
- Προστασία και διεύρυνση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Καλούνται οι συνάδελφοι να συμμετάσχουν μαζικά
3.                            Τα οικονομικά της ΕΛΜΕ παρ΄ όλες τις περικοπές  (ενοίκιο γραφείου, καθαριότητα κ.λ.π) που αναφέρθηκαν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση είναι σε άσχημη κατάσταση. Θα πρέπει όσοι συνάδελφοι χρωστούν συνδρομές από την προηγούμενη συνδικαλιστική χρονιά 1999-2000 να εξοφλήσουν με την νέα δόση για την χρονιά 2000-2001, που θα γίνει με το δώρο Χριστουγέννων. Θα ενημερωθούν αναλυτικά γι αυτό από το Δ.Σ. οι Διευθυντές των σχολείων και οι υπεύθυνοι μισθοδοσίας.
4.                            Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην βιβλιοθήκη του 2ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου, γίνεται παρουσίαση του μυθιστορήματος "ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ" του ΑΛΕΚΟΥ ΚΙΤΖΙΡΗ. Η παρουσίαση γίνεται από τις συναδέλφισσες Ευαγγελία Μπράτσα και Δήμητρα Ελαφούδη.
Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



          Δεμερδεσλής Γιώργος                                                           Δερμεντζοπούλου Έλση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.