Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 31


Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι:

Τη Δευτέρα 30/9 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου όπου και συζητήθηκαν-αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

1. Υποχρεωτικές μετακινήσεις πλεοναζόντων:

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης δεσμεύτηκε ότι δεν θα γίνουν βίαιες μετακινήσεις εκπαιδευτικών στην περιοχή μας. Επειδή το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και υπάρχουν περιοχές όπου οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν ήδη πρόβλημα, η ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 2/10, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους συναδέλφους να λάβουν μέρος σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις περιφέρειές τους.

2. Δράσεις Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου:
To Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ θεωρεί (κάτι το οποίο αποφασίστηκε και στη Γ.Σ. των Προέδρων στις 25/9,) ότι πρέπει να επιμείνουμε στις δράσεις και τις κινητοποιήσεις που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι και συνεχίσαμε όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα της εκπαίδευσης όχι μόνο συνεχίζουν να υφίστανται, αλλά  πρέπει να είναι διαρκώς στο προσκήνιο. Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε αρχικά η πραγματοποίηση ραδιοφωνικής εκπομπής εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα λάβει χώρα την ερχόμενη εβδομάδα. Μόλις κανονιστούν οι λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε σχετικά. Κάθε εβδομάδα θα προχωράμε και σε μία τουλάχιστον δράση.

3. Παραίτηση από τη θέση του Γ.Γ. της Β΄ ΕΛΜΕ
Μετά την παραίτηση από τη θέση του Γ.Γ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου του σ. Καπαρού Α., τη θέση αυτή καταλαμβάνει ομόφωνα ο σ. Κωτούλας Τ.



Για το Δ.Σ.
             Η Πρόεδρος                                                                                 Ο Γ. Γραμματέας

           Γιαννάτου Κική                                                                              Κωτούλας Τάσος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.