Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ στο 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Εκπαιδευτικό Συνέδριο


Ορεστιάδα 12 - 9 – 2016
ΠΡΟΣ: ΣΧΟΛΕΙΑ

ΘΕΜΑ: Συμμετοχή της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥστο 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι/-σσες,

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας διοργανώνει το 11ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο του κλάδου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 & 16  Οκτωβρίου 2016, στη Βραυρώνα Αττικής, µε θέμα:
«Οι επιπτώσεις των μνημονίων στην Εκπαίδευση»

Στο συνέδριο καλούνται να λάβουν μέρος σύνεδροι-αντιπρόσωποι από όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας. Οι αντιπρόσωποι θα οριστούν από τις ΕΛΜΕ με κριτήρια την πλουραλιστική, κατά το δυνατόν, έκφραση των απόψεων καθώς και τη συμμετοχή σε ομάδες εργασίας των ΕΛΜΕ, εφόσον λειτουργήσουν.

Πληροφορίες για τις ομάδες εργασίας και τα θέματα μπορείτε να βρείτε στην ειδική ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΤΕ:         https://dialogos11o.wordpress.com/

Η Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ μπορεί να συμμετάσχει μέχρι με δύο (2) αντιπροσώπους.

Τα έξοδα μετακίνησης των αντιπροσώπων θα καλυφθούν από την ΕΛΜΕ, ενώ η ΟΛΜΕ θα καλύψει διαμονή σε δίκλινα (και 20 μόνο μονόκλινα) δωμάτια με πλήρη διατροφή καθώς και τα έξοδα για αναψυκτικά και καφέ στα διαλείμματα του Συνεδρίου. Δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση και καμία υποχρέωση/διευκόλυνση από πλευράς ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ, για όποιον/α σύνεδρο επιθυμεί να προσέλθει με συνοδό πρόσωπο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΎΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ή στο mail της ΕΛΜΕ:  b.elme.evrou@gmail.com  ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (στις 20 Σεπτεμβρίου υπάρχει καταληκτική ημερομηνία ενημέρωσης της ΟΛΜΕ για τα ονόματα των αντιπροσώπων.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.