Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΟΛΜΕ




Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. αποφάσισε να χρηματοδοτήσει και φέτος τη φιλοξενία 400 περίπου παιδιών ηλικίας 6-14 ετών για περίοδο 11 ημερών, σε παιδικές κατασκηνώσεις σε όλη την Ελλάδα με το ποσό των 200 ευρώ ανά παιδί.
Αναλυτικά:
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες/όλοι οι συναδέλφισσες/συνάδελφοι μόνιμοι και αναπληρωτές που έχουν καταβάλλει, στις Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν, τη συνδρομή τους για το έτος 2016-2017 και δεν έχουν κάνει χρήση της παροχής αυτής για ΚΑΜΙΑ από τις προηγούμενες χρονιές.

2. Η επιλογή της κατασκήνωσης θα γίνει από τους γονείς. Καλύπτεται οποιαδήποτε κατασκηνωτική περίοδος επιλεγεί.

3. Όσοι/όσες ενδιαφέρονται θα πρέπει να συμπληρώσουν ΟΛΑ τα πεδία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από τη Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 έως και την Κυριακή, 4/6/2017:

Στην ηλεκτρονική φόρμα θα επισυνάπτονται:

α) Η βεβαίωση (σκαναρισμένη, σε χαμηλή ανάλυση .jpg ) από την αντίστοιχη Ε.Λ.Μ.Ε. ότι έχει πληρωθεί η συνδρομή για το 2016-17 και
β) Η κάρτα μέλους της Ο.Λ.Μ.Ε. (σκαναρισμένη, σε χαμηλή ανάλυση .jpg ).
Με κανένα άλλο τρόπο και σε καμία άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.

1. Η Ο.Λ.Μ.Ε. θα καλύψει το ποσό των 200 ευρώ για την κατασκηνωτική περίοδο των 11 ημερών.

Πολύ σημαντικές σημειώσεις:

1. Για λόγους λογιστικής τάξης όπως και για λόγους που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας των κατασκηνώσεων, οι γονείς πληρώνουν όλο το ποσό με την αποχώρηση των παιδιών τους από την κατασκήνωση και με τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω και προσκομίζουν τα δικαιολογητικά στην ΟΛΜΕ για να πάρουν πίσω την επιδότηση από την ΟΛΜΕ.

2. Για εφέτος, όπου πραγματοποιείται το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ, οι πληρωμές θα γίνουν στο 2ο 10ήμερο του Σεπτέμβρη, ανεξάρτητα την περίοδο κατά την οποία εστάλησαν τα δικαιολογητικά. Για το λόγο αυτό καλό θα είναι τα τιμολόγια να στέλνονται από την 1η Σεπτεμβρίου κι έπειτα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ

Οι γονείς:
α) Προσκομίζουν αυτοπροσώπως
ή
β) Στέλνουν στην Ο.Λ.Μ.Ε. με courier ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (όχι συστημένα με ταχυδρομείο γιατί δεν μπορούν να παραληφθούν),-με δική τους χρέωση-, το εξοφλημένο πρωτότυπο τιμολόγιο που την αφορά (στοιχεία τιμολόγησης: ΟΛΜΕ, Συνδ. Οργάνωση, ΑΦΜ: 090056422, ΔΟΥ: Στ Αθήνας, Έδρα: Κορνάρου 2, 10563 Αθήνα), καθώς και φωτοτυπία της σελίδας του βιβλιαρίου με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους (κατά προτίμηση ALPHA Bank), όπου θα κατατεθεί το ποσό της επιδότησης.

1. Η επιλογή των παιδιών, εάν ο αριθμός ξεπεράσει τα 400, θα γίνει με ηλεκτρονική κλήρωση. Η κλήρωση θα γίνει στο όνομα των γονέων, ώστε αν υπάρχουν αδέλφια αυτόματα να κληρώνονται και αυτά.
2. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017 και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Ο.Λ.Μ.Ε. (www.olme.gr), και σε εκπαιδευτικές ιστοσελίδες. Μέχρι την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017, αν κάποιοι από αυτούς που κληρώθηκαν, δεν επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση, θα πρέπει να το δηλώσουν στο email της ΟΛΜΕ, olme@otenet.gr, ώστε να αντικατασταθούν από επιλαχόντες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλούμε να διαβαστούν με προσοχή:
* Στην προσπάθειά μας να επωφεληθούν από το κατασκηνωτικό πρόγραμμα συνολικά όσο περισσότεροι συνάδελφοι γίνεται, επισημαίνουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί των οποίων τα παιδιά κληρώθηκαν και πήγαν τις προηγούμενες χρονιές (2013, 2014, 2015, 2016) δεν μπορούν να συμμετέχουν στην τρέχουσα χρονιά.
Τυχόν αιτήσεις συναδέλφων των οποίων τα παιδιά επιλέχθηκαν και πήγαν δεν θα αξιολογηθούν.
** Στα δικαιολογητικά θα πρέπει να επισυνάπτονται σκαναρισμένα η βεβαίωση της ΕΛΜΕ ότι έχει πληρωθεί η συνδρομή και Όχι η Απόδειξη Πληρωμής, καθώς και φωτοτυπία της Κάρτας Μέλους της ΟΛΜΕ και Όχι απλώς ο Αριθμός της Κάρτας Μέλους. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση δεν θα αξιολογείται.
*** Παρακαλούμε να τηρηθούν αυστηρά οι προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.
**** Θερμή παράκληση: Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης να δίνουν οι γονείς προσοχή στο ποσό που αναγράφει το τιμολόγιο.
*****Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΑΣ”.
****** ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ TOΥΣ, ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ .jpg
ΠΡΟΣ ΕΛΜΕ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ: Η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρεται παραπάνω και δεν θα γίνονται δεκτές συνολικές καταστάσεις βεβαιώσεων πληρωμής συνδρομής από τις ΕΛΜΕ. Ο κάθε συνάδελφος που κάνει αίτηση θα πρέπει να επισυνάπτει την προσωπική του βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής του.



Παρακαλούμε όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τη σ. Γιαννάτου Κική στο τηλ. 6945811325 για να του χορηγηθεί η βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.