Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ!Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                           Ορεστιάδα 26-11-2019


ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                                    Αρ. πρωτ.: 45


e-mail : b.elme.evrou@gmail.com


blog: http://b-elme-evrou.blogspot.grΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο Ορεστιάδας.


·      Η ημέρα εκείνη είναι συνδικαλιστική αργία ΜΟΝΟ για όσους/ες συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 10.00π.μ.–13.00. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί 13.00-18.00.
·      Κατάθεση ψηφοδελτίων έως την Δευτέρα 9/12 στις 6.30 μ.μ. ηλεκτρονικά στο e-mail της Β΄ ΕΛΜΕ (b.elme.evrou@gmail.com). Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στα σχολεία την Τρίτη 10/12.
·      Για τους μόνιμους συναδέλφους η συνδρομή είναι 20 €, ποσό το οποίο μπορεί να πληρωθεί άμεσα την ημέρα των εκλογών ή με μηνιαία κράτηση 2 € για 10 μήνες, μέσω μισθοδοσίας (με αίτηση που θα συμπληρωθεί την ημέρα των εκλογών).
·      Οι συνάδελφοι αναπληρωτές θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό των 12€. Για τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και τους ωρομίσθιους τη συνδρομή τους θα επιβαρυνθεί η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου.
·      Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ που ήδη πληρώνουν μέσω της μισθοδοσίας τους στην ΕΛΜΕ της περιοχής τους, θα ψηφίσουν κανονικά και δεν θα καταβάλουν συνδρομή. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταβάλουν εφάπαξ όλο το ποσό.
·      Βάζουμε μέχρι και 4 σταυρούς για τους υποψηφίους στο Δ.Σ. και έως 2 σταυρούς για τους υποψηφίους στην Εξελεγκτική Επιτροπή σε κάθε ψηφοδέλτιο.
·      Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα.
·         Επίσης όσοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, (μόνιμοι & αναπληρωτές), επιθυμούν να λάβουν κάρτα ελευθέρας εισόδου σε μουσεία, να παραδώσουν στο Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ, κατά την ημέρα των εκλογικών διαδικασιών τα παρακάτω δικαιολογητικά:
·         1. Mία φωτογραφία τύπου ταυτότητας ( με το ονοματεπώνυμο γραμμένο στην πίσω πλευρά )


·         2. Aίτηση συμπληρωμένη ( θα υπάρχει υπόδειγμα )


·         3. Βεβαίωση εργασίας, από το Σχολείο στο οποίο ανήκουν.
Το Δ.Σ. θα μεριμνήσει για την έκδοση των καρτών.
Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!


Για το Δ.Σ.Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας


Γιαννάτου Κική                                           Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.