Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ. Συγκέντρωση χρημάτων για μαθητή που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

 ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

  ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, 11-04-22

 

 

Πρακτικό Νο   49

Θέμα: Συγκέντρωση Χρημάτων

  

Καλούνται τα μέλη του συλλόγου μας να ενισχύσουν την προσπάθειά μας  για συλλογή χρημάτων προκειμένου να βοηθήσουμε μαθητή της Β΄ λυκείου της πόλης μας .Ο μαθητής πάσχει από ανευρυσματική κύστη  και επιβάλλεται να υποβληθεί άμεσα σε δαπανηρή επέμβαση σε ιδιωτική κλινική  της Θεσσαλονίκης. Οι γονείς δεν είναι σε θέση να καλύψουν το ποσό αυτό. Η παράδοση των χρημάτων θα γίνει από τα μέλη των συλλόγων την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού  Κέντρου Ορεστιάδας από τις 12:30  έως τις 14:00   παρουσία των μελών της Ένωσης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6947079779 , 6940593132.

Ορεστιάδα: Συγκέντρωση χρημάτων για μαθητή που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση
Πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη μαθητή Λυκείου της Ορεστιάδας, ο οποίος πάσχει από ανευρυσματική κύστη και πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε δαπανηρή επέμβαση σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, ανέλαβε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ορεστιάδας. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν στα σχολεία θα παραδοθούν από εκπρόσωπο του κάθε συλλόγου γονέων στα μέλη της Ένωσης, τα οποία θα βρίσκονται την Παρασκευή 15 Απριλίου, για τον σκοπό αυτό, στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, από τις 12:30 έως τις 2 το μεσημέρι. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί άμεσα, εξουσιοδοτημένα, στην οικογένεια του μαθητή. «Κουμπαράς αλληλεγγύης» για τον μαθητή υπάρχει και σε επιχείρηση ψιλικών που βρίσκεται απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών Ορεστιάδας.
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΑΜΟΥΡΙΔΟΥ


 https://www.facebook.com/ertorestiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.