Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 3Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα 20 - 12 - 2008

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας

Τηλ.FAX: 0552-24361

e-mail : belmeebr@otenet.gr
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 3ΕΠΕΙΓΟΝ!

ΠΡΟΣ Σχολεία Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ


ΘΕΜΑ: ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 176 ΕΥΡΩΣυνάδελφοι,
όπως γνωρίζετε, με την υπ' αριθμ. 1132/2008 τελεσίδικη απόφαση του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, με την οποία δικαιώθηκαν 53 ενάγοντες συνάδελφοι μας για τα αναδρομικά της ειδικής μηνιαίας παροχής των 176Ε, ανοίγει ο δρόμος να διεκδικήσουμε την καταβολή των 176 Ε και για τα έτη 2007 και 2008 και μάλιστα έντοκα με το ισχύον επιτόκιο  υπερημερίας.

Για να μην παραγραφούν τα αναδρομικά που δικαιούμαστε, θα πρέπει, όπως και πέρυσι,  να υποβάλουμε σχετική αίτηση στο σχολείο από το οποίο μισθοδοτούμαστε ή όπου υπηρετούμε μέχρι 31-12-2008. Σας αποστέλλουμε και σχετικό υπόδειγμα αίτησης.

Ένα φωτοαντίγραφο της πρωτοκολλημένης αίτησης σας θα φροντίσετε να τοποθετηθεί στον Προσωπικό σας Μητρώο και, κατά σχολείο, με ενιαίο διαβιβαστικό, θα τις στείλετε στο Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο οποίο υπάγεστε, ώστε να πρωτοκολληθούν ομαδικά - προς αποφυγή φόρτου εργασίας των διοικητικών υπαλλήλων.

Θερμά σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους μας που πιθανόν να απουσιάζουν, καθώς και όσους έχουν αποσπαστεί ή συνταξιοδοτηθεί.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούςΓια το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑΛΕΒΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                  ΠΕΝΤΑΦΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.