Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Π.Α.Σ.Κ. Θάνατος Αλέξη Γρηγορόπουλου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Μέχρι χθες ....
Πακιστανοί, υποκλοπές, θάνατοι μεταναστών, σκάνδαλα, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, φορομπηχτική πολιτική, ακρίβεια, άγρια λιτότητα, φτώχεια,!


Σήμερα ....η δολοφονία ενός 15χρονου μαθητή!

Είναι πια προφανές μέσα από μια σωρεία περιστατικών ότι με αποκλειστική πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης, που καλλιέργησε την αναξιοκρατία, αποδέχτηκε την ατιμωρησία, επέτρεψε την άνθηση ακροδεξιών στεγανών εντός των σωμάτων ασφαλείας και επέλεξε την κοινωνική όξυνση σε όλα τα μέτωπα, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Ως Πανελλήνια Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση δεν προχωρούμε σε ανέξοδες καταγγελίες πολιτικών στελεχών της κυβέρνησης σε προσωπικό επίπεδο. Τιθέμεθα όμως ευθέως και μετωπικά απέναντι στις πολιτικές επιλογές της Κυβέρνησης συνολικά και των αρμοδίων υπουργών της διαχρονικά, οι οποίες ήταν μοιραίο κάποια στιγμή να οδηγήσουν σε ένα τραγικό συμβάν. Εκφράζουμε την πραγματική και βαθύτατη θλίψη και συμπαράστασή μας για το χαμό του δεκαεξάχρονου, όπως και για όλους εκείνους, Έλληνες και ξένους, που υπήρξαν θύματα ακραίας αστυνομικής βίας και που δυστυχώς είναι πολλοί. Όλα αυτά τα κρούσματα, συνιστούν πλήγματα και επικίνδυνες εκτροπές από την ουσία της Δημοκρατίας μας.

Μόνη λύση και σε αυτό τον τομέα για την υπέρβαση της κρίσης είναι μια άλλη πολιτική επιλογή.

Η απάντηση στην Κυβέρνηση για το σύνολο των πολιτικών της πρέπει να δοθεί μαζικά και ειρηνικά χωρίς εξάρσεις βίας από τους πολίτες και το λαϊκό κίνημα.

Είναι ώρα να τους κλείσουμε το δρόμο! Είναι ζήτημα δημοκρατίας!

ΟΛΟΙ

στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη στο 1ο Γ/σιο Ορεστιάδας στις 12.30μ.μ..ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Α.Σ.Κ.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.