Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.



ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ



Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο 2ο ΓΕΛ Ορεστιάδας.

·      Η ημέρα εκείνη είναι συνδικαλιστική αργία ΜΟΝΟ για όσους/ες συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 10.00π.μ.–13.00. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί 13.00-18.00.

·      Κατάθεση ψηφοδελτίων έως την Παρασκευή 7/12 στις 6.30 μ.μ. ηλεκτρονικά στο e-mail της Β΄ ΕΛΜΕ (b.elme.evrou@gmail.com). Τα ψηφοδέλτια θα σταλούν στα σχολεία τη Δευτέρα 10/12.

·      Για τους μόνιμους συναδέλφους η συνδρομή παραμένει στα 20 €, ποσό το οποίο μπορεί να πληρωθεί άμεσα την ημέρα των εκλογών ή με μηνιαία κράτηση 2 €  για 10 μήνες, μέσω μισθοδοσίας (με αίτηση που θα συμπληρωθεί την ημέρα των εκλογών).

·      Οι συνάδελφοι αναπληρωτές θα καταβάλουν εφάπαξ το ποσό των 10€ (όσο είναι και η συνδρομή στην ΟΛΜΕ). Για τουςαναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και τους ωρομίσθιους τη συνδρομή τους θα επιβαρυνθεί η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου.

·      Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ που ήδη πληρώνουν μέσω της μισθοδοσίας τους στην ΕΛΜΕ της περιοχής τους, θα ψηφίσουν κανονικά και δεν θα καταβάλουν συνδρομή. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταβάλουν εφάπαξ όλο το ποσό.

·      Βάζουμε μέχρι και 4 σταυρούς για τους υποψηφίους στο Δ.Σ. και έως 2 σταυρούς για τους υποψηφίους στην Εξελεγκτική Επιτροπή σε κάθε ψηφοδέλτιο.

·      Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα.

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΑ 

ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας
   Γιαννάτου Κική                                            Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.