Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (17/01) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ !Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ


ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (17/01) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΑΝ ΑΔΕΔΥ-ΟΛΜΕ-ΔΟΕ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ!
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ χαιρετίζει τις μαζικότατες, δυναμικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα  και τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν σε αυτές. Η Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου εκπροσωπήθηκε στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο την 14η Ιανουρίου στην Αθήνα και στη συνέλευση αγώνα που έγινε στο υπό κατάληψη ( εδώ και 5 ημέρες ) κτίριο του ΕΚΠΑ από συναδέλφους αναπληρωτές.


Καταδικάζουμε την αστυνομική τρομοκρατία στις πορείες των εκπαιδευτικών (14/1 και 11/1) στην Αθήνα, όπου οι δυνάμεις καταστολής τους επιτέθηκαν με ρίψεις χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης, τραυματίζοντας αρκετούς διαδηλωτές.
Οι εκπαιδευτικοί δε δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης», ούτε ανοχή στην αντιεκπαιδευτική – αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και του όποιου επίδοξου διαχειριστή της. Ήδη δύο φορές μέχρι τώρα η ψήφιση του νομοσχεδίου - εκτρώματος αναβλήθηκε, κάτω από την πίεση των πιο μαζικών εκπαιδευτικών κινητοποιήσεων των τελευταίων ετών!
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!


Συνεχίζουμε ακόμη πιο αποφασιστικά!


Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της 17/01. Συναντούμε τους συναδέλφους μας απεργούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης στην Αλεξ/πολη, συμμετέχουμε στις απεργιακές δράσεις και όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε στην Κομοτηνή, στην απεργιακή συγκέντρωση όλων των εκπαιδευτικών σωματείων της Περιφέρειάς μας, στο κτίριο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στις 13.00.


Ώρα αναχώρησης από Ν.Ορεστιάδα 08.00 το πρωί, από τον Ι.Ναό Αγ. Θεοδώρων.ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ -ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣΑπεργούμε γιατί δεν ανεχόμαστε άλλο να ζούμε σαν σκλάβοι!


Σ΄ αυτόν τον αγώνα ζωής δεν περισσεύει κανείς!


Για το Δ.Σ.


Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας


Γιαννάτου Κική                                          Γεωργουσίδου ΜαρίαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.