Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

 



Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                                   Ν.Ορεστιάδα 24- 11 – 2020

ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                              Αρ. Πρωτ. : 36

e-mail :b.elme.evrou@gmail.com                                                         

blog:http://b-elme-evrou.blogspot.gr/

ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ!

Το Δ.Σ. της Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ απαιτεί εδώ και τώρα τη διαγραφή και ακύρωση στην πράξη του εξοντωτικού και τιμωρητικού προστίμου που επέβαλλε η τοπική αστυνομική αρχή στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τριγώνου, έπειτα από κινητοποίηση με το δίκαιο αίτημα να μην κλείσει ή υποβαθμιστεί το τοπικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

 

Η κινητοποίηση τήρησε όλους τους υγειονομικούς κανόνες και οι άνθρωποι που την πλαισίωσαν τήρησαν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας. Είναι προκλητικό την στιγμή που η περιοχή μας δοκιμάζεται από την παρακμή και την ερήμωση, η μόνη αντίδραση από την πολιτεία να είναι η επιβολή προστίμων και η τρομοκράτηση.

 

Η τοπική αστυνομική αρχή, δρώντας σύμφωνα με το κεντρικό δόγμα του υπουργού Χρυσοχοΐδη, καταπάτησε το κοινό αίσθημα του λαού της περιοχής μας. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι την κυβέρνηση δεν την ενδιαφέρει η υγεία και  η προστασία των πολιτών, αλλά οι ιδεοληψίες, η επιβολή μέτρων και αντιλαϊκών νόμων που έρχονται για να μείνουν!

 

Όλο το τελευταίο διάστημα οποιαδήποτε συλλογική δράση διαμαρτυρίας των πολιτών αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση με καταστολή! Με αφορμή την πανδημία προσπαθούν να καταπνίξουν με πρωτοφανή βία και εξοντωτικά πρόστιμα κάθε λαϊκή αντίδραση που τους χαλάει την «ηρεμία». Αυτή η κατάσταση δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί! Η ζωή μας δεν θα μπει στο γύψο!                                      

Για το Δ.Σ.

      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννάτου Κική                                         Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.