Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 28ης ΦΛΕΒΑΡΗ 2024

 


ΕΡΤ Ορεστιάδας

Δελτίο τοπικών ειδήσεων 29-02-2024 (12.10 μμ)
Μαζικές και με κυρίαρχη την εικόνα των μαθητών ήταν οι χθεσινές συγκεντρώσεις που έγιναν σε Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη, προς τιμήν της μνήμης των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών. Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν, όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων, σωματείων, συλλόγων αλλά και των μαθητών, τόνισαν ότι το “έγκλημα δεν ξεχάστηκε” και επανέλαβαν τα συνθήματα απαίτησης για δικαιοσύνη για εκείνους που “έφυγαν” και δικαίωσης του αγώνα που δίνουν οι οικογένειες των θυμάτων να αποδοθούν ευθύνες, “όσο ψηλά κι αν αυτές φτάνουν”. Παράλληλα, τονίστηκαν τα αιτήματα για κοινωνικό κράτος, ισχυρή δημόσια Παιδεία και Υγεία, ενίσχυση του αγροτικού κόσμου, καθώς και τα αιτήματα που συμπεριέλαβε η “Κοινωνική Συμμαχία” Έβρου στο διεκδικητικό της πλαίσιο ειδικά για τον νομό. Μετά τις συγκεντρώσεις, πραγματοποιήθηκαν και πορείες στους κεντρικούς δρόμους των δύο πόλεων.









Ορεστιάδα: Τήρησαν την υπόσχεση, δεν ξέχασαν τους 57 νεκρούς των Τεμπών


Δελτίο τοπικών ειδήσεων 28-02-2024 (11.30 πμ)

"Πρωινή Περιπολία" με τον Χαρης Κανταριδης και τον Yannis Vavalikoudis
Χάρης Κουσινίδης από 02.03.06 έως 02.13.45


Ορεστιάδα: Μαζική κινητοποίηση για το έγκλημα των Τεμπών με μηνύματα για δικαίωση



Η νεολαία της Νέας Ορεστιάδας έστειλε το δικό της μήνυμα στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για το έγκλημα των Τεμπών που συγκινεί και ευαισθητοποιεί ευρύτατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας!


Φωτο-ρεπορτάζ από τη συγκέντρωση και την πορεία διαμαρτυρίας στη Νέα Ορεστιάδα για το έγκλημα των Τεμπών και κατά της ακρίβειας!


Ακούει το "κράτος των Αθηνών";- "Ούτε ένα πρωτάκι για τα Δημοτικά Σχολεία του Κυπρίνου και των Δικαίων για την επόμενη σχολική χρονιά"!-Η απόλυτη δημογραφική και πληθυσμιακή κατάρρευση τα σχολεία μας στην ελληνο-βουλγαρική και ελληνο-τουρκική μεθόριο!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.