Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Π.Α.Σ.Κ. Ευχαριστήριο Εκλογών


Συνάδελφοι,


θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους. Ιδιαίτερα αυτούς που μας στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν μας στήριξαν στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΕΒΡΟΥ. Αυτό το κάνουμε, διότι συνεχίζουμε να απευθυνόμαστε σε όλους και να ζητάμε τη δύναμή σας, έτσι ώστε να φέρουμε την αλλαγή στην Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΕΒΡΟΥ. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να τιμούμε την εμπιστοσύνη σας με σταθερή προσήλωση στον αγώνα για την προάσπιση των κεκτημένων και τη διεύρυνση των δικαιωμάτων του κλάδου μας.

Φάνηκε ότι το αίτημα για αλλαγή στη Β Ε.Λ.Μ.Ε. ΕΒΡΟΥ ήταν καθολικό. Αυτό δεν το συμπεραίνουμε από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αλλά από το πώς δέχτηκαν οι συνάδελφοι τα αποτελέσματα. Ο ενθουσιασμός στους συλλόγους την επομένη των εκλογών ήταν διάχυτος. Αυτό μας γεμίζει με επιπρόσθετες ευθύνες και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο.

Οι συνάδελφοι εκτίμησαν τη διάθεσή μας για προσφορά στον κλάδο, εμπιστεύτηκαν τον ενθουσιασμό των νέων προσώπων που πλαισίωσαν και φέτος το ψηφοδέλτιο της παράταξης μας και επιβεβαίωσαν τη σταθερή προσήλωσή τους σε αρχές και αξίες, που δεν μεταβάλλονται συγκυριακά, δεν εκχωρούνται και προπαντός δεν επιδέχονται εκπτώσεων, ανάλογα με τους συσχετισμούς των δυνάμεων στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Στις 4 Δεκεμβρίου η Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΕΒΡΟΥ γύρισε σελίδα. Μετά από χρόνια πραγματοποιήθηκε ξανά Γ.Σ.. Οι συνάδελφοι έδειξαν ότι θέλουν ξανά να συμμετέχουν. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι είδαμε νέους συναδέλφους να συμμετέχουν στα κοινά, στη Γ.Σ. και μαζί με παλαιότερους να προβληματίζονται, να θέλουν να δώσουν λύση στα προβλήματα. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από αυτό. Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για μια κοινωνία δίκαιη, χωρίς αυταρχικές μεθοδεύσεις και λύσεις, μιας κοινωνίας αντάξιας των προσδοκιών των εκπαιδευτικών.

Απευθυνόμαστε σε κάθε ένα ξεχωριστά και σου ζητάμε να συμμετέχεις ενεργά, έτσι ώστε να ζωντανέψουμε ξανά την Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε. ΕΒΡΟΥ.

Για ένα αγώνα κοινό, με κοινή συμμετοχή και με κοινές επιτυχίες!

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ
ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Π.Α.Σ.Κ.

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.