Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 10

Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ Ορεστιάδα 08  - 03 - 2009

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ορεστιάδας

Τηλ.FAX: 2552-24361

e-mail : belmeebr@otenet.gr

Blog: http://belmeevrou.wordpress.com

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  Νο 10Την Πέμπτη 5-3-2009 συνεδρίασε το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Εβρου με τα παρακάτω θέματα:

1. Εκτίμηση των αποτελεσμάτων  της απεργίας της ΑΔΕΔΥ στις 25/2/09

2. Εκδρομή της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε στην Κων/πολη

3. Εκδήλωση για την Παιδεία

4. Σχολικοί φύλακες του Δήμου Ορεστιάδας

1ο ΘΕΜΑ: Εκφράστηκε η ικανοποίηση του Δ.Σ  για την συμμετοχή των συναδέλφων στη απεργία και στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας  με πορεία και συμβολική κατάληψη του ΟΠΑΔ Ορεστιάδας.

Το ποσοστό συμμετοχής έφτασε στο 40% που είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Β΄ Ε.Λ.Μ.Ε .

Το Δ.Σ  καλεί  τους συναδέλφους να συμμετέχουν αγωνιστικά σε όλες τις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις για την αναβάθμιση της Δημόσιας Παιδείας και των εκπαιδευτικών .

2ο ΘΕΜΑ: Η εκδρομή στην Κων/πολη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίησε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν. Το Δ.Σ  δεσμεύεται για την πραγματοποίηση παρομοίων εκδηλώσεων και στο άμεσο μέλλον.

3ο ΘΕΜΑ: Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εκδήλωσης για την Παιδεία στις 1/4/09 ημέρα Τετάρτη . Θα υπάρξει πληρέστερη ενημέρωση σε επόμενο ενημερωτικό.

4ο ΘΕΜΑ: Το Δ.Σ απαιτεί την άμεση διάθεση κονδυλίων του Υπουργείου Εσωτερικών για την μισθοδοσία των σχολικών φυλάκων ώστε να καλύπτεται η φύλαξη των σχολείων σε εικοσιτετράωρη βάση.

Θεωρεί απαραίτητη την πρόσληψη συντηρητών στα σχολεία και απαιτεί από την πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΑΛΕΒΥΖΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                       ΠΕΝΤΑΦΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.