Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ. Να χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου στο ΚΥΤ Φυλακίου!

 
 
 
 
 
 
Β΄   ΕΛΜΕ   ΕΒΡΟΥ                                                                                N. Ορεστιάδα 12-09-2018
ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                          Αρ. πρωτ.: 39
e-mail : b.elme.evrou@gmail.com
blog: http://b-elme-evrou.blogspot.gr
Να χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου στο ΚΥΤ Φυλακίου

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι
Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη και καλωσορίζουμε τους εκπαιδευτικούς που ήρθαν πρόσφατα να εργαστούν στην περιοχή μας.
Δυστυχώς η νέα σχολική χρονιά δεν είναι ίδια για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες. Υπάρχουν 95 παιδιά προσφύγων και οικονομικών μεταναστών, που βρίσκονται έγκλειστα στο ΚΥΤ Φυλακίου και αρκετά από αυτά έχουν χάσει τους γονείς τους και είναι ασυνόδευτα.
Σας καλούμε, να βοηθήσουμε από κοινού προσφέροντας την απαραίτητη γραφική ύλη για να μπορέσει να λειτουργήσει και το σχολείο στο ΚΥΤ Φυλακίου.
Ύστερα από συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται εκεί τα παιδιά χρειάζονται:
Μαρκαδόρους, τσάντες, κασετίνες, μολυβοθήκες, χαρτόνια κάνσον, χαρτί γκοφρέ, πηλό, πλαστελίνη, κόλλες στικ, τετράδια, μολύβια, στυλό, γομολάστιχες, ξύστρες, μπλοκ ζωγραφικής, χαρτί Α4.
Η συγκέντρωση των υλικών θα γίνει την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 18.00΄-21.00΄στην πλατεία Ορεστιάδας. Αν κάποιος συνάδελφος επιθυμεί να προσφέρει βοήθεια οποιαδήποτε άλλη στιγμή μπορεί να επικοινωνήσει με τα μέλη του Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ  Έβρου.
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας
Γιαννάτου Κική                                         Γεωργουσίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.