Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Παράσταση διαμαρτυρίας Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου στη ΔΔΕ Έβρου !

 


Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε. Ν. ΈΒΡΟΥ                                  Αλεξανδρούπολη 12/08/2021

Δήμητρας 19, Παλαιό Νοσοκομείο                                                       Αρ. πρωτ.: 81

68100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ. : 6976978490

e-mail: a.elme.evroy@gmail.com

blog: http://aelmeevr.blogspot.com

 

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ                                           Ν.Ορεστιάδα 12/08/2021

ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                        Αρ. πρωτ.: 62

68200 Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

e-mailb.elme.evrou@gmail.com

bloghttp://b-elme-evrou.blogspot.gr/

 

ΠΡΟΣ:

Σχ. μονάδες Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

 

ΚΟΙΝ: Δ.Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ

Αλεξ/πολη

 

Θέμα: << Παράσταση διαμαρτυρίας Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου στη ΔΔΕ Έβρου >>

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 14.00, παράσταση διαμαρτυρίας των Δ.Σ. των Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, στα γραφεία της Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ,

εξ αιτίας των λαθών και των αδικιών που διαπιστώθηκαν στους πίνακες των προσωρινών τοποθετήσεων     [ α) τοποθέτηση εκπαιδευτικών, λειτουργικώς υπεραρίθμων, β) τοποθέτηση εκπαιδευτικών, ευρισκομένων στη Διάθεση, γ) τοποθέτηση εκπαιδευτικών, για απόσπαση σε σχ. μονάδες του νομού ] όπως αυτές δημοσιοποιήθηκαν στον ιστότοπο της ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ, την Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 στις 12:28.

Η αντιπροσωπεία των Δ.Σ. των Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ ( εκπροσώπησαν οι συνάδελφοι Καραγεωργίου Σάκης, αντιπρόεδρος του Δ.Σ Α΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ, Καλόγερος Γιώργος μέλος του Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ και πρώην αιρετός ΠΥΣΔΕ και Κουσινίδης Χαρίλαος, μέλος του Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ και πρώην αιρετός ΠΥΣΔΕ ) συναντήθηκε με τη δ/ντρια Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ κ. Πλακωτή. Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν από τις λανθασμένες προσωρινές τοποθετήσεις καθώς και οι ενστάσεις που υπέβαλαν οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί.

Ζητήθηκε από τη ΔΔΕ:

1.        Nα προβεί στη διόρθωση των παραπάνω προσωρινών τοποθετήσεων, αποκαθιστώντας τα λάθη και τις τυχούσες αδικίες, σύμφωνα με τις ενστάσεις των συναδέλφων, τις βελτιωτικές προτάσεις των Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ και φυσικά με βάση την κείμενη νομοθεσία.

2.       Να υλοποιήσει τις ελάχιστες αποσπάσεις των συναδέλφων που δεν έχουν υλοποιηθεί, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις κοινωνικές και οικογενειακές ανάγκες τους.

Υπήρξε υπόσχεση για άμεση διόρθωση των λαθών, με την αυριανή διαδικασία.

Αναμένουμε τις διορθωτικές παρεμβάσεις από τη ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, περιήλθε σε γνώση μας έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με Θέμα: Οδηγίες για την προσωρινή τοποθέτηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης και των μεταταγμένων εκπαιδευτικών, ( ΑΔΑ: 6ΧΒΩ46ΜΤΛΗ-ΦΦ4) που εκδόθηκε εκείνη τη στιγμή, που κατά τη γνώμη μας περιπλέκει περισσότερο, παρά διευκρινίζει, την διαδικασία των προσωρινών τοποθετήσεων. Συνεπώς θεωρούμε πως όλες οι εν εξελίξει διαδικασίες τοποθετήσεων ( σε όλη την Ελλάδα ) είναι στον «αέρα», με ευθύνη για άλλη μια φορά του ΥΠΑΙΘ, που συνεχίζει να παίζει «παιχνίδια» στις πλάτες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα σωματεία σας! Η Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ είναι παρούσες σε κάθε εκπαιδευτική εξέλιξη! Είμαστε το μάτι και το αυτί του μαχόμενου εκπαιδευτικού! Το δίκαιο και η αντικειμενικότητα διαφυλάσσονται μόνο μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

τα Δ.Σ. των Α΄& Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.