Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 09/09. Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Έβρου!

 


Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ                                           Ν.Ορεστιάδα 08/ 09 /2021

ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                        Αρ. πρωτ.: 65

68200 Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

e-mail: b.elme.evrou@gmail.com

blog: http://b-elme-evrou.blogspot.gr/

 

ΠΡΟΣ:

Σχ. μονάδες Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

 

ΚΟΙΝ: 1. Α ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

2. ΔΔΕ ΕΒΡΟΥ

3. ΟΛΜΕ

 

Θέμα: << Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΔΕ Έβρου>>

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι!

Η Β ΕΛΜΕ Έβρου στηρίζει την κινητοποίηση – διαμαρτυρία που οργανώνει αύριο Πέμπτη 09/09 και ώρα 13.30 έξω από τα Γραφεία της ΔΔΕ Έβρου, η Α ΕΛΜΕ Έβρου και καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν σε αυτή.

Η κινητοποίηση – διαμαρτυρία γίνεται για τους παρακάτω λόγους:

·                     α) Εξ αιτίας της ανυπαρξίας μέτρων από την κυβέρνηση για την προφύλαξη της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών. Διεκδικούμε ουσιαστικά μέτρα για τα σχολεία και την υγεία μας. Ζητούμε ανοιχτά και ασφαλή σχολεία για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

·                     β) Άμεση κάλυψη όλων των κενών στα Σχολεία – ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες στην ειδική αγωγή (σχ. νοσηλευτές – Ε.Β.Π. - παράλληλη στήριξη). Πλήρης διαφάνεια και αντικειμενικότητα στη διαδικασία πρόσληψης – τοποθέτησης αναπληρωτών εκπ/κών.

·                     γ) Έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων των ΓΕΛ –ΕΠΑΛ.

·                     δ) Άμεση ολοκλήρωση της διόρθωσης των προσωρινών τοποθετήσεων, με αποκατάσταση λαθών και αδικιών και σωστή εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τις υπηρεσιακές μεταβολές της περιόδου αυτής. Να ληφθούν υπ’ όψιν οι βελτιωτικές προτάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και να διαφυλαχθούν τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, μονίμων και αναπληρωτών.

Τα παραπάνω αιτήματα ήδη έχουν εξειδικευτεί με τα υπ’αριθμ. 63/30-08-21 (κοινή ανακοίνωση Α & Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ) και 64/30-08-21 (ανακοίνωση Β ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ), έγγραφα (https://b-elme-evrou.blogspot.com/2021/08/blog-post_31.html και https://b-elme-evrou.blogspot.com/2021/08/2021-22.html ).

Δεν θα επιτρέψουμε να επικρατήσει το χάος και η αδιαφάνεια στο χώρο τέλεσης του λειτουργήματός μας, εξαιτίας της απαράδεκτης «λειτουργίας» του δοτού ΠΥΣΔΕ Έβρου.

Συσπειρωνόμαστε στα σωματεία, δύναμή μας είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη!

 

το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.